Koala látomás.

Békegalamb karkötő / Turtle-dove bracelet - grafixa.hu

NTT Hozzáteszik, a koala életéért múlt hét óta küzdöttek az Állatkert munkatársai. Ahogy arról korábban beszámoltunkegy ideje már kézből etették eukaliptuszlevéllel, és az egész éjszakát Nur-Nuru-Bin Déli szél mellett töltötték gondozói, amióta múlt héten kiderült, hogy rákos.

A budapesti állatkert koalája nagyon legyengült, nyugalma érdekében még a koalaházat is bezárták, így látogatni sem lehetett.

Ám később ismét rosszabbra fordult a helyzet.

koala látomás hogyan lehet megelőzni a rövidlátást

A legfrissebb citológiai vizsgálatok szerint a betegség végstádiumába, menthetetlen állapotba került. A lehetőségeket mérlegelve az állatkerti szakemberek úgy döntöttek, hogy megkímélik az állatot a további szenvedésektől.

koala látomás látás mínusz 6 gyakorlat

Mint ismeretes, az állatnál még a múlt héten limfoid leukózist, egy olyan daganatos megbetegedést diagnosztizáltak, amely a vérképző szerveket támadja meg. Ez a betegség sajnos gyakran előfordul a koaláknál, a vadonbeli állatoknál éppúgy, mint az állatkerti egyedeknél.

Európában, ahol csak néhány állatkertben élnek koalák, korábban már négy másik intézményben is volt hasonló eset, köztük abban a belga állatkertben is, ahonnan Nur-Nuru-Bin Budapestre koala látomás.

koala látomás napi rend és látás a szülők számára

Múlt péntek óta a közösségi médián keresztül rengeteg bíztatást kapott az Állatkert, amelyet az intézmény külön is megköszön mindazoknak, akik az elmúlt napok erőfeszítései közben lélekben Nur-Nuru-Binnel és a megmentésén munkálkodó szakemberekkel voltak, írják.

Nur-Nuru-Bin társa, Vobara januárban pusztult el bélgyulladásban.

  • Dream Koala, amit egy koala álmodik egy álomban
  • A látássérültek látásának kialakulása

Olvassa el is