Látás ikonok

Ikon-gyorstájékoztató
Pályázati lehetőségek B.

Az iPhone-on rendelkezésre álló kisegítő lehetőségek használatának kezdeti lépései Az iPhone számos kisegítő lehetőséget kínál, amelyek támogatják a látást, a fizikai és motoros képességeket, a hallást és a tanulási igényeket. Ez a rész azt mutatja be, hogyan látás ikonok konfigurálni ezeket a funkciókat, és hogyan lehet billentyűparancsokat beállítani az egyszerű hozzáférés érdekében.

látás ikonok

A kisegítő funkciók bekapcsolása a beállítás során Az iPhone kezdeti beállításakor igény szerint számos különböző kisegítő funkciót bekapcsolhat. Kapcsolja be az iPhone-t, majd tegye az alábbiak bármelyikét: A VoiceOver bekapcsolása: Nyomja meg háromszor az oldalsó gombot Face ID funkcióval rendelkező iPhone-onvagy nyomja meg háromszor a Főgombot egyéb iPhone modelleken.

A nagyítás bekapcsolása: Koppintson duplán a képernyőre három ujjal. A Kapcsolóvezérlés, a Nagyobb szöveg, az Intelligens invertálás stb.

látás ikonok

A kezdeti beállítás elvégése közben bekapcsolható kisegítő lehetőségek teljes listájáért tekintse meg a következő támogatási cikket: Új iPhone, iPad vagy iPod touch beállítása kisegítő funkciók segítségével.

A kisegítő funkciók beállításainak módosítása Az iPhone beállítása után módosíthatja a kisegítő funkciók beállításait.

látás ikonok

Válassza a Beállítások Válassza ki az alábbi funkciók bármelyikét: Látás.

Olvassa el is