Látásvizsgálati árnyalatok, Gyakran ismételt kérdések

látásvizsgálati árnyalatok

Legújabb innovációnknak köszönhetően a vizsgálat egy teljesen új szintre kerül Személyre szabott szemüveglencsék személyre szabott mérésekkel a keret beállításait is figyelembe vehetjük, garantáltan egyedi szemüveg készítéséhez Legmagasabb szintű opció Az AVA opció a prémium szemüveglencséket egy újabb szintre helyezi, így új szemüvege tökéletesen az Ön látásigényének megfelelően készül A látásvizsgálat és szemüveglencse gyártás új etalonja Új etalon a szemüveglencse gyártásban.

Optividual látásvizsgálat – Colorlite módszer

A gyártástechnológia maximálisan alkalmazni tudja a vizsgálat során meghatározott látomás 1 5 milyen vonal. A látásunkkal kapcsolatos kérdések már régóta foglalkoztatja a különböző tudományágakat. Szemészeti, optikai szempontból közelítjük meg a látásélességet, a végeredmény pedig a páciens által érzékelt látásélmény.

látásvizsgálati árnyalatok

Bizony, nem véletlen, hogy az élmény szót használjuk, hiszen látás és látás között is lehet hatalmas különbség, annak ellenére, hogy a szemvizsgáló helyiségekben elhelyezett látásvizsgálati árnyalatok minden számot végig tudunk olvasni, még a legapróbbakat is.

Gondolta volna, hogy például a kék szín árnyalatát tudjuk megkülönböztetni? De vajon melyik a kedvencünk? Megnevezni nem tudjuk, de ha meg tudnánk nézni összehasonlítva azokat, könnyebb lenne választanunk.

látásvizsgálati árnyalatok

A szemvizsgálat során is azt kérjük a pácienstől, hogy válasszon két opcióból. Az AVA mérés során több opció közül kell választani, és felváltva mutatjuk a század dioptria pontosságú és a negyed dioptria pontosságú képek közül a különböző lehetőségeket.

Így a vizsgálat során egyre szűkülő lehetőségek közül végül kiválasztásra kerül az a korrekció, amely a legtökéletesebb képet biztosítja szemüvegben.

Az eszköz, amely lehetővé teszi a vizsgálatot A legújabb vizsgálati módszer a Vision R elnevezésű foropter segítségével végzett látásvizsgálat. Az eszköz egy egyedülálló technológiának köszönhetően század léptékekkel képes változtatni a benne lévő lencse törőerejét, így a páciensnek olyan érzése van a vizsgálat közben, mintha a saját szemével fókuszálna.

Ráadásul olyan gyorsan történik mindez, hogy nagyon könnyű dönteni két dioptria között. A végeredmény, hogy század léptékben tudunk felírni szemüvegdioptriát, azt, amelyik a páciensünk számára a legjobb élményt biztosította.

AVA technológiával rendelhető szemüveglencsék

Könnyedén szemléltethető a különbség az új, elkészítésre váró dioptria és a régi, eddig viselt szemüveg dioptriája között. Látásvizsgálati árnyalatok készül ebből az adatból szemüveg? A lencsegyártás a digitális technológiáknak köszönhetően lehetővé teszi, hogy legyártsuk ezeket a század léptékkel felírt dioptriákat. Az AVA opcióval rendelt szemüveglencsék azt a látásélményt nyújtják Önnek, amit a látásvizsgálat során kiválasztott, jobbnak érzett.

látásvizsgálati árnyalatok

Olvassa el is