Otthoni látásvizsgálat. Kétperces online látásvizsgálat

Kétperces online látásvizsgálat

Azt azért senki e gondolja, hogy ha otthoni látásvizsgálat lenne a látásával, akkor az online szemvizsgálatot kínáló oldalak Ezek az oldalak inkább egyfajta útmutatással szolgálnak, de persze azt, hogy az eredmény birtokában felkeressük-e vagy sem a szemészorvost, azt nekünk kell eldöntenünk. Ha valaki Kentuckyban szeretne jogosítványt szerezni, érdemes felkeresnie ezt az oldalt. Itt egy nagy táblát látunk, amit valójában megadott távolságról kell szemlélni.

otthoni látásvizsgálat rövidlátás, aki meggyógyult

És hogy mennyi ez a távolság? Mérjük le képernyőnkön a nagy E otthoni látásvizsgálat hosszát, szorozzuk meg 2,cal — ekkora távolságra kell ülnünk cm-ben a monitortól. Takarjuk le valamelyik szemünket, majd kezdjük el nézni a betűket.

Nézzük meg, milyen szám áll a betű mellett, amelyiket még tisztán látjuk, ebből az értékből következtethetünk a látásélességünkre.

otthoni látásvizsgálat különböző látásmód a különböző tesztekhez

Egyszerű ábra, pillanatok alatt információt kapunk látásélességünkről A következő oldalon többféle látás-rendellenesség szűrérésre is lehetőség kínálkozik, így megtalálhatjuk a jól ismert, körökbe rejtett számokat a színvakság felfedezésére, de persze itt is találhatunk látásélesség vizsgálatokat.

Egyszerűen észrevehető a színvakság Mindenekelőtt meg kell adnunk monitorunk méretét, a képernyő felbontását, majd meghatározott távolságra kell elhelyezkednünk egy piros pöttytől, és kezdődhet a vizsgálat persze ismét külön-külön a bal és a jobb szemre.

Látásvizsgáló tábla

Amíg jól látjuk a betűket, a Next gombra kell kattintanunk, de ha már homályosan, akkor a Stopot kell választanunk, és máris megkapjuk az eredményt. Az IVAC szemvizsgáló oldalon először be kell állítanunk, hogy a képernyőnkön hány centi a kalibrációs vonal, majd meg kell adnunk, milyen távolságra ülünk a monitortól. Akár képeken is tesztelhetjük, mennyire éles a látásunk A Display gombra kattintás után dönthetjük el, hogy élesen látjuk-e a képet betűtés ennek megfelelően növelhetjük Larger vagy csökkenthetjük Smaller a nagyságát.

Végül egy picit komolyabb oldalt is bemutatunk, otthoni látásvizsgálat a komolyság itt azt jelenti, hogy nem csupán egyetlen vizsgálatból kapunk tájékoztatást szemünk állapotáról.

Többféle kérdésre is válaszolnunk kell Az eyeexamonline használatához némi angoltudásra azért szükség lehet, hiszen 10 különféle feladatot kell végrehajtanunk, majd meg kell válaszolni egy hosszabb kérdőívet is.

otthoni látásvizsgálat látás és szerhasználat

Ám aki túljut ezen, az részletes leírást népi receptek látványossághoz szeme állapotáról.

E sorok írójának a szolgáltatás azt tanácsolta, forduljon szemészorvoshoz, s talán valamennyi értékelést ugyanígy zárja.

Végezze el az Online Látásellenőrzést és ellenőrizze látásának minőségét!

Nagyon nem tévedhet… Facebook A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és mindennap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

  1. Így figyelik az okos sofőrök a traffipaxokat Látásvizsgálat — akár otthon is A SmartVisus egy látásélesség visus meghatározására kifejlesztett szoftver.
  2. Az életkorral összefüggő látáscsökkenés
  3. Változások a látószervben cukorbetegség esetén
  4. Ami 05 látást jelent
  5. Hogyan lehet visszaállítani az indiánok látását
  6. Tech: Online szemvizsgálat, ingyen | grafixa.hu
  7. A látás elvesztésének hátterében gyakran az időskori makuladegeneráció áll.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, támogassatok bennünket! Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk számotokra!

Olvassa el is