Plusz látomás,

Pompeji lakói jobban be tudták világítani otthonaikat Kr. u. 79-ben, mint a londoniak 1820-ban

A jelenben akar boldog lenni a Látomás alkotója A legjobb harminc között, huszonnyolcadik helyen végezve a zsűri szakmai különdíját is kiérdemelte Bakos Kincső Lelle a Határtalanul Program rajzpályázatán.

plusz látomás

Nem titok, hogy a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnázium diákjának Látomás című képe sok másik induló figyelmét is felkeltette, többen a legszebb munkák egyikének látták azt. Mindenképpen egy olyan mozzanatot akartam megörökíteni a magyarság történelméből, ami azt mutatja, honnan indultunk, hol kezdődött minden.

A látomás célja, hogy megőrizze a tudást A Vision by Tendril egy új módja annak, hogy könnyen kezelje a segédprogramot, és stílusos megjelenés és egy könnyen kezelhető felület segítségével jött létre. Szeretjük, hogy nem sikoltozik, "Nézz rám, segédmérő vagyok! A Vision egy olyan energiafelügyeleti eszköz, amely ötvözi a fejlett energiagazdálkodási kijelző funkcionalitását egy karcsú, diszkrét és intuitív kialakításban. Nagy mennyiségű időt töltöttek az emberek szokásaival az energiafelhasználásukkal kapcsolatban, és így a Vision célja, hogy ösztönözze az embereket hatékonyabbá és napi fogyasztási számukra. A látomást azért hozták létre, hogy használják, és ne csak üljön ott, és szépnek nézzen ki.

Ehhez nem kellett mást tennem, minthogy újragondoljam az egyik legősibb eredetmondánkat. Ezek a régi legendák engednek plusz látomás közelebb őseinkhez, segítenek elképzelni, hogy miként éltek, mit csináltakés érdekes belegondolni, mi lehetett a valós esemény, ami miatt plusz látomás ezek történetek.

plusz látomás

Az alkotásom végül A3-as lapra készült, ez egy sima színes ceruzarajz, a hátteret pedig vízfestékkel csináltam. Számítottál ilyen fogadtatásra?

plusz látomás

Plusz egy pályázati részvétel azt is jelenti, hogy megnézhetem más emberek munkáit is, amikből rengeteget tanulhatok. Nem véletlen, hogy a magyarság szó hallatán rögtön a családra asszociálok.

plusz látomás

Az egyetlen dolog, amivel igazán ki tudom mutatni az érzéseimet. Amint megihlet valami, azt papírra is vetem, szóval gyakran alkotok.

plusz látomás

Nehéz lenne megmondani, mik is az álmaim. Biztosan fontos, hogy legyenek céljaink, amiket el akarunk érni, de én még fontosabbnak tatom azt, hogy a jelenben próbáljunk boldogok lenni, hiszen mi lehetne szebb álom annál, hogy életünk összes napját úgy éltük le, ahogy azt akartuk?

plusz látomás

Olvassa el is