Pontos látás

Látásvizsgálat, kiterjesztett 7 lépéses módszerrel a Szemügrafixa.hu Optikákban - Szemügrafixa.hu

A Szemüvegek. A megfelelő szemüveg megtalálásának alapja a megfelelő látásvizsgálat.

Látás panaszok felvétele és 3 területre kiterjedő anamnézis Minden orvosi vizsgálat első fontos része, hiszen a helyes diagnózis felállítását segítik. Látásélesség vizsgálata A látóélességet távolra és közelre korrekció nélkül nyers látóélesség és a legjobb szemüveg-korrekcióval határozzuk meg korrigált látóélesség.

pontos látás

A vizsgálatot normál fényviszonyok mellet is és elsötétített vizsgáló helyiségben pontos látás történhet. Dioptria érték meghatározása A fénytörési hibák ametropia előfordulása nagyon gyakori, a lakosság több mint a felét érinti. Computeres bemérés után monokuláris legjobb korrekció beállítás, asztigmia esetében keresztcilinderrel történik a pontos tengely meghatározása.

pontos látás

Binokuláris egyensúly vizsgálata A monokuláris legjobb korrekció binokuláris ellenőrzése. Szükség szerint finom beállítás. Életvitelhez szükséges szemüveg felírása Szükség szerint: Színlátás- Lang- sztereoteszt, non-contakt szemnyomás mérés A színlátás vizsgálat elvégzése akár alkalmassági pl jogosítvány akár munka alkalmassági vizsgálat elengedhetetlen részét képezi.

Fedezze fel a környező világ szépségét,

A Lang-sztereoteszttel sztereo térbeli látás megléte vagy hiány állapítható meg. Non-contakt tonométerrel gyorsan, érzéstelenítés nélkül elvégezhető a szűrővizsgálat.

pontos látás

Csak a József körúti optikánkban van rá lehetőség. A látásvizsgálat elérhető az összes Szemüvegek.

pontos látás

A látásvizsgálathoz időpontfoglalás szükséges és 17 éves kortól végezzük. Telefonos bejelentkezéshez hívja a 06 20 telefonszámot, ahol készséggel állnak rendelkezésére munkatársaink.

pontos látás

Olvassa el is