Szemészeti műszerek. Szemészeti Műszerek TOMEY, KEELER, KATENA, OCULAR, MDT, INAM

SZEMÉSZETI MŰSZEREK EPÖL

A Székesfehérváron és Oroszlányban több üzletet is működető kisvállalkozás a fejlesztések révén új, illetve magasabb minőségű diagnosztikai szolgáltatásokat képes nyújtani a látáskorrekcióra szorulók számára.

hogyan lehetne javítani a látást alkonyatkor mi esik, ha a látás

Az ben alapított Cserta Optika Kft. A Cserta Optika Szemészeti műszerek. A kisvállalkozás sikereit a szakmai hozzáértésnek, a teljes körű, kiváló minőségű, a vizsgálattól a látáskorrekciós eszköz elállításig kevesebb mint egy órát igénybe vevő kiszolgálásnak, valamint az új optikai technológia és műszerezettség folyamatos adoptálásának köszönheti.

különböző látásbetegségek mi a legélesebb látás

A gazdasági válság a kisvállalkozást is erősen megviselte. A látáskorrekciós eszközök iránti kereslet visszaesett, amely nem csupán a vállalkozás eredményességét, hanem a munkahelyeket is veszélyeztetette.

szembetegségek rövidlátás kezelése hiperopiás tabletta csepp

Cserta János elmondta, hogy a további fejlesztésben látták a kiutat, ám az elmúlt néhány évben már nem képződött elegendő forrás a technológiai fejlesztéshez, így nagy segítséget jelentett számukra az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési programja.

A támogatás feltételeként a kisvállalkozás vállalta, hogy alkalmazotti létszámát az elkövetkező években is megtartja.

könnyedén helyreállítsa a látást és szívrohamot kapott és látását elvesztette

Olvassa el is