Szokatlan látásmód

szokatlan látásmód

Titkos! Idegenek a Szíriustól! Közöttünk vannak!

Gyermeki látásmód — Vannak még csodák Bizonyára mindenki látott már pici gyermeket rácsodálkozni a földön sétáló bogarakra, elröppenő pillangóra, kukásautóra, ereszekről csepegő vízcsöppekre és megannyi mindenre. Friss szemmel tekintenek a világra, nem címkézik azt, nem minősítik — egész egyszerűen csak megfigyelik.

pajzsmirigy látás

A gyermeki látásmód képes minden apró dolognak, élménynek csodával teli töltetet adni. A felnőtt látásmódnak ez a rácsodálkozás egyre kevésbé része.

letöltés látás helyreállítása műtét nélkül

Mégis amikor elutazunk valahova, vagy látunk valamilyen szokatlan, ám számunkra szépséges dolgot, rácsodálkozunk és megörülünk neki. Ilyenkor újra képesek vagyunk megélni a gyermeki látásmód örömeit. Ha megfigyeljük a gyermekeinket rajzolás, homokozás vagy bármilyen elmélyült játék közben, láthatjuk amint belemerülnek a tevékenységbe.

Az alkonyati rossz látást hiány okozza

A rácsodálkozást, a pillanat örömét és megélését mindannyian újratanulhatjuk a mindennapjainkban. Ezt a fajta újratanulást segíti a szokatlan látásmód, a légzésfigyelés és a meditáció elsajátítása. Heltai Jenő versben fogalmazta meg az örök gyermeki lét szépségét.

töltse le a szemészeti képesítési teszteket

Én már nagyon sokszor elolvastam és ajánlom mindenki másnak is: Heltai Jenő: Marianne emlékkönyvébe.

Olvassa el is