Tökéletes látomásom

tökéletes látomásom

Joseph Smith élete: Az első látomás Hogyan változtatta meg az első látomás a világot?

  • Van egy látomásom.
  • Tökéletes látomásom.
  • A jövőkép visszatér
  • Mik a cseppek a látás javításához
  • Kevesebb annál és sokkal több.

Ki volt Joseph Smith? Ha már hallott a mormonokról, valószínűleg felmerült Önben, hogy ki is indította el a mormon vallást.

Azonban jóval azelőtt, hogy egy világméretű vallási mozgalom alapítójaként vált volna ismertté, Joseph Smith egy egyszerű fiú volt, aki csak annyit akart megtudni, hogy melyik egyházhoz csatlakozzon. Hogy kezdett el Joseph Smith a vallás iránt érdeklődni? Fiatal tizenévesként Joseph és családja New York állam vidéki részén élt, egy olyan környéken, amely a vallásos lelkesedéséről vált ismertté.

  • Mi ajánlott a látáshoz A látás jellemzői az ausztrál őslakosok körében A tulajdonosaiknak tudniuk kellene, hogy Istentől kapták kölcsön, és jókedvűen kellene költeniük javaikat az ügy elősegítésére.
  • Egy hang és egy látomás Melyik látomás tökéletes Egy hang és egy látomás Képzeld azt, hogy egy földönkívüli megjelenik előtted!
  • Látás vörös
  • Látás mínusz 25 ami azt jelenti
  • E csodálatos esemény több évszázados bizonytalanságnak és találgatásnak vetett véget Isten természetéről, a folyamatos kinyilatkoztatás szükségességéről és más örökkévaló igazságokról, melyeket régóta lelki sötétség vont homályba.

Josephet cselekvésre késztette, de egyúttal össze is zavarta ez a vallási izgalom, és őszintén szerette volna megtudni, hogy a megtérteket kereső számos felekezet közül melyik Isten igaz egyháza lásd Steven C.

Joseph, aki ekkor 14 éves volt, a Bibliához látószerv szerkezete segítségért. Mi az az első látomás?

tökéletes látomásom

Miután Joseph besétált az erdőbe, letérdelt egy félreeső facsoportnál, és életében először fennhangon kezdett imádkozni lásd Joseph Smith története Azonban tökéletes látomásom kezdett bele Joseph az imába, máris képtelen volt folytatni azt. E rendkívüli ellenállásra és sötétségre válaszul Joseph fokozott erővel folytatta az imáját.

Ekkor következett be a mai idők egyik legnagyszerűbb csodája, melyet a mormonok az első látomásnak neveznek.

A Mások 3 A Mások kiszabadították a cassandra sangue-ket, hogy megvédjék őket a kizsákmányolástól, de az emberek ezt nem megmentésként látják, hála a Humans First and Last mozgalomnak.

Abban a pillanatban, amikor kész voltam kétségbe esni és átadni magamat a pusztulásnak… egy fényoszlopot láttam pontosan a fejem felett, a napnál is ragyogóbbat, mely fokozatosan ereszkedett lefelé, mígnem megpihent rajtam. Amint megjelent, észrevettem, hogy megszabadultam az ellenségtől, mely fogva tartott. Amikor a fény megpihent rajtam, két Személyt láttam felettem a levegőben állni, akiknek ragyogása és dicsősége leírhatatlan volt.

Gyilkos látomás

Egyikük hozzám szólt, a nevemen szólítva, és ezt mondta a másikra mutatva: Ez az én Szeretett Fiam. Őt hallgasd! Az utolsó gyanított cukorbetegség egy gyermekben szentek hite szerint Joseph Smith ezen első látomása során Isten és Jézus Krisztus is szólt hozzá.

Az utolsó napi szentek hite szerint az evangélium teljessége Joseph Smith által vissza lett állítva, amikor tíz évvel később az Úr megalapította rajta keresztül Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházát.

tökéletes látomásom

Miért fontos az első látomás a mormon vallásban? Az utolsó napi szentek úgy tekintenek Joseph Smith tökéletes látomásom látomására, mint a mormon tökéletes látomásom megalapításának első, alapvető lépésére. Az első látomás révén két igazságot is megtudunk, amelyek központi helyet foglalnak el a mormon tanban.

tökéletes látomásom

Először, hogy Isten és Jézus Krisztus két külön személy, akik mindketten tökéletes, megdicsőült testtel rendelkeznek. Másodszor, hogy Isten ma is, továbbra is kinyilatkoztatja akaratát az emberiség számára.

Van egy látomásom. A magyar irodalom története / Látomások

Az első látomást követően Joseph Smith lefordította a Mormon könyvét, amely egy Jézus Krisztusról tanító ősi szentíráskötet; visszaállította az igaz papságot és azt a pecsételő hatalmat, amely lehetővé teszi, hogy a családok az eljövendő életben is együtt legyenek; valamint számos további kinyilatkoztatást kapott Istentől.

A ma élő utolsó napi szentek hite szerint Joseph Smith valóban Isten prófétája volt. Hogy tudhatok meg többet?

Olvassa el is