Vibráló szem. Néha, mintha "elveszíteném" a látásomat; vibráló foltok jelennek meg

vibráló szem

Van hogy évente 2x, de votl olyan is hogy 2 hét alatt kétszer. Vibráló szem nekem csak egyszer fájt a fejem utána. Viszont nagyon para Ha lehet, lepihenni, nyugalomban maradni csukott szemmel amíg teljesen el nem tűnik.

Migrénaura – Wikipédia

Ekkor nem lesz súlyos, hamar elmúlik, nem követi fejfájás és egyéb tünet és ritkul az előfordulása. Nem látok szinte egyáltalán, megnő ez a "folt", vibrál, remeg az egész, és világos alapon sötét dolgokat szinte egyáltalán nem látok ilyenkor, ellenben a sötét alapon világos dolgokat, szövegeket el fülfájás magas vérnyomás olvasni nagyjából.

vibráló szem

Nem a szemeddel van a vibráló szem, az agyadban, ez az epilepszia egyik gyengéb változata ilyenkor rohamunk van. Mond meg a háziorvosodnak, hogy küldjön el neurologiára.

vibráló szem

Ott segítenek. Én már évek óta küzdök ezzel, de minden orvos csak csóválja a fejét. Ma pont azért kerestem rá újra, mert 3 napja tart a "roham", de most szerencsére "csak" alul nem látok, ez talán még elviselhető kategória.

vibráló szem

Sajnos nekem zsibbadással, beszédzavarral, és nem is tudom hogyan nevezzem, de "értészavarral" is jár. Vagyis nem tudom értelmezni az olvasott szöveget.

vibráló szem

A legutóbbi nagy rohamkor iszonyatosan fájt a fejem is, csak bőgtem és remegtem, plusz nem láttam, nem éreztem szinte semmit. Van esetleg valaki, akinek sikerült találnia valami csodaszert ami csírájában fojtja el ezt a borzalmat? Bárhol és bármikor rám törhet, percek alatt elvesztem a tájékozódási képességemet, nem tudok pl.

vibráló szem

Olvassa el is